黄色国产视频,男女啪啪18禁无遮挡激烈,久草热8精品视频在线观看,四虎国产精品永久在线下载

            新gre考試數學考試選擇題

            時間:2022-07-02 19:26:52 考試 我要投稿
            • 相關推薦

            新gre考試數學考試選擇題精選

              1. The sum of n different positive integers is less than 100. What is the greatest possible value of n?

            新gre考試數學考試選擇題精選

              A.10

              B.11

              C.12

              D.13

              E.14

              答案:D

              2.If p is a prime number greater than 11, and p is the sum of the two prime numbers x and y, then x could be which of the following?

              A.2

              B.5

              C.7

              D.9

              E.13

              答案:A

              3.Of the positive integers that are multiples of 30 and are less than or equal to 360, what fraction are multiples of 12?

              A.1/6

              B.1/5

              C.1/3

              D.2/5

              E.1/2

              答案:E

              4.If x, y and z are consecutive integers and x

              (1). xyz is even.

              (2). x+y+z is even.

              (3).(x+y)(y+z) is odd.

              A. None

              B.(1) only

              C.(2) only

              D.(1)and(3)only

              E. (1),(2)and(3)

              答案:D

              5.The product of two consecutive positive integers cannot be

              A. a prime number

              B. divisible by 11

              C. a multiple of 13

              D. an even number less than 10

              E. a number having 4 as its units digit.

              答案:E

              6.When a certain number is divided by 7, the remainder is 0. If the remainder is not 0 when the number is divided by 14, then the remainder must be

              A.1

              B.2

              C.4

              D.6

              E.7

              答案:E

              7.How many of the positive integers less than 25 are 2 less than an integer multiple of 4?

              A.2

              B.3

              C.4

              D.5

              E.6

              答案:E

              8. If y is the average (arithmetic mean) of n consecutive positive integers, n>1,what is the sum of the greatest and least of these integers?

              A. 2y

              B. ny

              C. y/2

              D. y/n

              E.2n/y

              答案:A

              9.A positive integer with exactly two different divisors greater than 1 must be

              A. a prime

              B. an even integer

              C. a multiple of 3

              D. the square of a prime

              E. the square of an odd integer

              答案:D

              10.What is the least prime number greater than 83?

              A.85

              B.87

              C.88

              D.89

              E.91

              答案:D

            【新gre考試數學考試選擇題】相關文章:

            GRE數學考試復習必備的秘笈總結07-04

            濟南GRE數學考試知識點匯總07-02

            GRE數學考試中常見的基本概念07-04

            新gre寫作復習資料07-01

            數學考試07-28

            怎樣克服GRE考試緊張01-22

            備考新GRE的作文書籍介紹07-03

            GRE考試題型分析07-03

            數學考試總結07-05

            數學考試說明07-02

            主站蜘蛛池模板: 欧美91精品国产自产| 亚洲成av人片在线观看无app| www.久久国产| 一本色道久久hezyo加勒比| 国产成人无码激情视频| 久久网精品视频| 日日狠日| 亚洲综合国产在不卡在线| 国产成人无码精品午夜福利a| 天天色综合6| 7777av| 亚洲精品无码成人a片在线软件| 日本黄页网站免费观看| 国产一区二区三区福利| 国产成人精品亚洲资源| 天天摸日日摸狠狠添| 噜噜噜av久久av牛牛| 欧美专区第二页| 久久一本加勒比波多野结衣| 国产精品久久久久久久久久| 久久99综合| 懂色av蜜桃av| 日韩在线视频线观看一区| 先锋影音最新色资源站| 国产无人区卡一卡二卡三网站| 亚洲综合视频网站| 欧美精产国品一二三区69堂| 路边理发店露脸熟妇泻火| av在线影音| 日韩视频免费大全中文字幕| 成人激情小说网站| 久久精品192.168.0.1| 艳妇乳肉豪妇荡乳av| 久久久高清免费视频| 91大尺度麻豆久久| 麻豆蜜桃AV蜜臀AV色欲AV| 美女av在线免费| 性xxxx搡xxxxx搡欧美| 日韩a∨| 成人永久aaa| 国产成人精品一、二区|